Høydefoto

arkeologiutstyr.no kan nå tilby høydefoto av deres prosjekter, både med høydetårn og droner. Mer info om droner og høydetårn, finner du under www.skyfilm.no. Dette nettstedet drives også av Arne Schau AS – samme driver som arkeologiutstyr.no

Bruk av høydefoto er et fantastisk verktøy som kan gi deg flotte oversiktbilder av ditt gravefelt eller detaljer i det. Jeg har flere ganger siste året hørt «dette hadde vi ikke sett fra bakken». Vi kan tilby både fototårn  og droner. Dronene er flygeklare i løpet av noen minutter.

Her kan du velge mellom videofilm og / eller enkeltfoto. Vi kan også se på bakken hva dronen ser fra lufta. Bildet ved siden av er tatt ganske høyt over Istrehågan utenfor Larvik (klikk på bildet for å få det større). Fototårnet er 8 m høyt og veier totalt sett 10 kg inkl kamera og utstyr. Vekt er altså ikke noe tema.

Du monterer kamera og fjernstyring på toppen av tårnet  som er teleskopisk. Du holdet stativet og på skjermen rett foran deg ser du det kameraet ser. Når du er fornøyd med motivet, trykker du på en knapp på monitoren foran deg og bildet lagres i minnekortet. Lekende lett å lære seg og å bruke. Rigges i løpet av fem  minutter.

Denne høydestanga inkl alt utstyr (også kamera Canon G12) kan leies ut.En lærer seg hele systemet på noen minutter.  VDet skal svært mye vind til før systemet blir påvirket.Ta kontakt så stiller vi opp på kort varsel. Du tar så mange bilder du ønsker, kopierer det etterpå inn på din harddisk og bildene er dine.

Dronene må betjenes av skyfilm.no

Bildet under til venstre viser et bilde tatt fra bakken. Bildet til høyre er tatt med fototårn. Forskjellen kommer tydelig fram. (klikk gjerne på bildene og spesielt på fototårnet for å få riktig inntrykk.)

Ta kontakt på  arne@schau.no eller tlf 48070000